Over Ons

Wie ben ik?

Mijn naam is Sabrina en ik kom uit Rotterdam. In 2014 ben ik verhuisd naar Heerlen en woon sindsdien samen met mijn vriend Martyn. Samen hebben wij een zoon (Senn) en een kat (Joey). In 2008 heb ik de opleiding onderwijsassistent niveau 4 behaald en daarna heb ik 6 jaar in de kinderopvang gewerkt. In 2014 ben ik aan de slag gegaan als gastouder en heb ik kinderen opgevangen in hun eigen huis. Begin 2019, na de geboorte van mijn zoon, ben ik met opvangen in mijn eigen huis begonnen.

ik
visie-

Mijn visie

Ieder kind is uniek. Gastouderopvang is fijn omdat dit kleinschalig is. Er is simpelweg meer tijd voor ieder kind.  Wat ik belangrijk in mijn opvang vindt, is dat elk kind zichzelf kan zijn en zich veilig voelt. Het bieden van structuur en regelmaat, maar ook consequent zijn is daarbij erg belangrijk. Van daaruit kan een kind zich ontwikkelen op elk gebied. Die ontwikkeling probeer ik dan op allerlei manieren te stimuleren.

Ook vindt ik een gezonde leefstijl belangrijk.  Denk hierbij aan veel naar buiten gaan en gezonde voeding want het welbevinden en de gezondheid van de kinderen staat voorop. Ik leer de kinderen graag wat over de natuur en gezonde voeding dus wij hebben een moestuintje zodat we kunnen leren over zaaien, groeien en oogsten. Zelf leer ik ook nog bij en zo werk ik stap voor stap toe naar een groenere vorm van kinderopvang.